SPOZNAJTE AXISROOMS

Hotele razumemo kot nihče drug

AxisRooms je nastal iz potrebe po inovativnejših storitvah ter na podlagi bogatih izkušenj s strani treh dobitnikov medalij podeljenih v turističnem sektorju. Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2011 z namenom povečanja in izboljšanja hotelskega poslovanja z uporabo revolucionarnih tehnoloških rešitev za pomoč strankam do boljših poslovnih praks. Strateška ekipa podjetja AxisRooms deluje s pomočjo jasne metodologije, ki ji omogoča, da se dokoplje do potrebnih spoznanj in rešitev.

Danes je podjetje AxisRooms doseglo raven, kjer mu pripada večina deleža na trgu, saj je s svojo genialnostjo razvilo pregledno sistemsko programsko opremo, ustvarjeno za doseganje napornih nalog. AxisRooms uspešno obvladuje in celo presega današnje zahteve turističnega sektorja.

NAŠE POSLANSTVO.

Ustvarjanje dodane vrednosti s pomočjo vrhunskih strategij in tehničnih rešitev za stranke, partnerje in popotnike, z namenom razvoja učinkovitega globalnega hotelskega trga.

VIZIJA.

Postati eno izmed vodilnih podjetij za tehnološke in tržne rešitve hotelskega sektorja.

NAŠE VREDNOTE.

Zagotoviti najboljše izdelke in podporo našim strankam. Spoštovanje je pomembno vodilo, še zlasti do tistih, ki uživajo v odkrivanju sveta. Strimo k temu, da postajamo vedno bolj odgovorno in zaupanja vredno podjetje.

SPOZNAJTE NAŠO EKIPO

Modrost podjetja AxisRooms sestoji iz številnih src.
Anil Kumar Prasanna

Anil Kumar Prasanna

SOUSTANOVITELJ & CEO

Strasten popotnik in inovator z misijo in željo po koreniti spremembi hotelske tehnologije.

Ravi Taneja

Ravi Taneja

SOUSTANOVITELJ & COO

Ima izredne komunikacijske sposobnosti, obožuje druženja in glasbo. Dela z vizijo po spremembi načina hotelske distribucije v dinamičnem okolju hotelskega sektorja.

Leema Rosali

Leema Rosali

SOUSTANOVITELJICA & DIRECTORICA oddelka za OBRATOVANJE

Poganja obratovanje / deluje z lahkoto, predvsem zaradi svoje naravne sposobnosti vodenja in karizme. Uživa v potovanjih in vrtnarjenju.

Praveen Chandrasekharan

Praveen Chandrasekharan

CTO

Tehnološke rešitve so njegovo življenjsko poslanstvo. Sprošča se ob branju knjig poslušanju dobre glasbe in jogi.

NASI INVESTITORJI

Seedfund Indija je vodilni sklad v zgodnji fazi tveganega kapitala, ki deluje v Mumbaju, Bangaloru in New Delhiju. Ustanovljen je bil leta 2006 s strani Bharati Jacoba, Mahesh Murthya in Pravin Gandhija. Ekipa se je povečala, ko so se pridružili še Paula Mariwala, Sanjay Anandaram, Sarabjeet Singh, Shailesh Vickram Singh in Tarana Lalwani. Vsi člani Seedfund ekipe so bili na neki točki svoje kariere uspešni podjetniki.

Seedfund vlaga v podjetnike in podjetja, ki pomagajo "soustvarjati novo Indijo". Njegova naložbena strategija je vlaganje ter mentorstvo podjetnikom in podjetjem s sedežem v Indiji z željo po pospešitvi rasti ogromnega indijskega trga. Seedfund se aktivno osredotoča na podjetja, ki imajo potencial, da postanejo vodilna v novih tržnih sektorjih.

Priti skupaj je začetek, ostati skupaj je napredek, delati skupaj je uspeh.

Henry Ford