PMS Connect

Osredotočite se na vaše goste

Enostavno upravljajte svojo distribucijo sob preko AxisRooms PMS Connect sistema.

Ročno vnesene rezervacije, ki jih prejmete preko različnih distribucijskih kanalov v vaš PMS so okorne in neproduktivne, z PMS Connect produktom bo ta proces postal povezan in avtomatiziran.

PMS sistemi so postali pomembno orodje za upravljanje hotelov - namenjeni so upravljanju poslovanja v kompleksnem hotelskem okolju. V hotelskem sektorju so najpomembnejši vaši gostje, a tudi ustrezna tehnologija je več kot potrebna – ob integriranih tehnoloških rešitvah boste tako vi, kot tudi vaši gostje, brezskrbno spali. Z uporabo PMS-a bodo vaši podatki postali bolj izčrpni, natančni in dostopni, sledenje in poročanje bo izboljšano, okrepljena storitev pa bo povečala vaše prihodke.

PRIHRANITE ČAS

Vse rezervacije, ki v vaš PMS prejmete iz naslova številnih distribucijskih kanalov, se opravijo samodejno.

POVEČAJTE SPLETNO PRODAJO

Hotelirji lahko ponudijo razpoložljive kapacitete na vseh želenih kanalih v realnem času.

IZBOLJŠAJTE PRODUKTIVNOST

Hotelirji lahko posvetijo več časa drugim komercialnim dejavnostim, zraven pa istočasno zagotavljajo boljše storitve za stranke.

ZMANJŠAJTE NAPAKE

Vsaka posodobitev iz sistema bo avtomatizirana in takoj prikazana na vseh vaših prodajnih kanalih, kar v veliki meri zmanjša človeške napake, ki lahko povzročijo izgubo prihodkov in slabše storitve za stranke.